Yıllardır ayaklarını yıkamıyor ve bu sayede para kazanıyor! Ağızları açık bırakan kazanç

para kazanma yolu

Para kazanmanın bin bir yolundan en ilginci ayaklarını yıkamayan adamın hikayesi. 21 yaşındaki George Woodwille 3 yıldır ayaklarını yıkamıyor ve bu sayede para kazanıyor. Üstelik bu sayede hayatının aşkını da buldu…

2021 yılından beri yalınayak bir hayat tarzını benimseyen George, ilk başlarda ailesinin bu duruma çok tepki gösterdiğini, hatta ailesinin onun ‘çılgına döndüğünü’ düşündüğünü anlattı. Fakat George şimdilerde bu sayede para kazanıyor ve bunun kendi sağlığı için harikalar yarattığını düşünüyor.

3 YILDIR AYAKKABI KULLANMIYOR

Ayakkabılarından 3 yıl önce kurtulduğunu söyleyen George, kirli ayaklarının fotoğraflarını para karşılığında OnlyFans’ta satıyor. Hayat tarzını değişikliğinin nedeni konusunda ilk olarak zihinsel sağlığıyla mücadele etmek için yaptığını söyleyen genç, tüm zeminleri deneyimlemek istediğinden de bahsediyor.

para kazanma

AYDA 20 BİN İLA 40 BİN LİRA KAZANIYOR

George Woodwille, kirli ayaklarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya başladığından beri binlerce hayran biriktirdi. Bu hayran kitlesinin ardından da OnlyFans’ta hesap açmaya karar verdi. Artık genellikle tren, kafe, AVM gibi halka açık yerlerde çektiği ayak fotoğraflarla ayda 500 ila 1000 sterlin yani 20 bin lira ila 40 bin lira para kazanıyor.

Ayrıca George bu sayede kız arkadaşıyla tanıştı. 20 yaşındaki Roseanne ile ‘ilk görüşte aşk’ yaşadıklarını anlatan genç, kız arkadaşının ayakkabı giymemesini de umursamadığını söylüyor.

George için para kazanmayı zorlaştıran ise restoran ve mağazalara yalınayak girememesi. Fakat bu gibi durumlarda da sağlık kartını oynadığını söylüyor.

Kirli ayakları sayesinde para kazanma

”KORKUYLA YAŞAMIYORUM”

Ayaklarına birkaç defa cam ya da herhangi bir şeyin battığını fakat bu durumu umursamadıklarını söyleyen George, evden çıktıktan sonra bir şeylerin olacağı korkusuyla yaşamadığını anlattı:

“Hayata sanki ıssız bir adaya yerleştirilmişim ve neyin normal olduğu hakkında hiçbir fikrim yokmuş gibi bakıyorum. Eğer yalınayak olmak istiyorsak o zaman bunu yapabilmeliyiz, yapabileceğimiz çok daha kötü şeyler var. Roseanne ile tanıştığım ve bunu birlikte yapabildiğimiz için çok şanslıyım, o benim hayatımın aşkı. İkimizin de bu yaşam tarzını bırakmayı düşündüğünü sanmıyorum.”

KİRLİ AYAK FİKRİ NEREDEN ÇIKTI?

George, bu fikrin annesi ve dedesiyle beraber tatile çıktığı sırada aklına geldiğini, o dönem yeni bir deneyim aradığını söyledi:

”Yeni bir deneyim aradığımda ‘neden olmasın’ diye düşündüm. ‘Neden tüm zemini deneyimlemiyorum? Neden tüm bu deneyimi istemeyeyim? Bu yüzden tüm ayakkabılarımı attım.”

para kazanma

TEPKİ GÖSTEREN DE VAR ‘HARİKA’ BULDUĞUNU SÖYLEYEN DE

Ailesinin bu durumu gerçekten anlamadığını ekleyen George, yaşadığı deneyimi şu sözlerle anlatmaya devam etti:

“Başlangıçta uzun süre benimle hiçbir şey yapmak istemediler çünkü benim raydan çıkmış falan olduğumu düşündüler ama bu durum böyle değildi. Yabancılar genellikle öyle ya da böyle; ya bunun harika olduğunu düşünüyorlar ya da buna çok karşılar ve bunun gerçekten tuhaf olduğunu düşünüyorlar. Bazen insanların bize gelip ‘Vay canına, siz gerçekten ilham vericisiniz’ ve ‘Yaptıklarınız çok harika’ diyorlar.”

”BU BENİ FİNANSAL OLARAK AYAKTA TUTUYOR”

The Mirror‘ın haberine göre George, kirli ayaklarından para kazandığı için rahatsız değil ve bu konuya dair şunları söylüyor:

“Bu beni finansal olarak ayakta tutuyor. Başkalarının ne düşündüğü ya da videolarımı izlemekten ne elde ettikleri beni rahatsız etmiyor. örneğin ayak fetişi olan insanlar. Benim için her şey sanat ve yaratıcılıktır ve hayal edebileceğiniz her şekilde bu yaratıcılığı takdir eden insanlar da var.”

Öte yandan George’un gelecek planları arasında bir gün kendi Netflix belgeselini çekip çıplak ayakla dünyayı dolaşmak var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir