Zuhal Topal Yemekteyiz Bilge kimdir? Bilge Kılıç kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Bilge Kılıç iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Bilge Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Bilge Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Bilge kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın ikinci gün yarışmacısı Bilge, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Bilge kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Kılıç nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Pınar Başoğlu, Bilge Kılıç, Muhammet Gök, Kenan Temizkan ve Bahar Demir oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ BİLGE KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Bilge kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Bilge Hanım’ı merak ediyor. Bilge Kılıç 36 yaşında ve güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Ayrıca solistlik yaptığını ve Türk Halk Müziği tarzında parçalar söylediğini belirtmiştir. Aslen Şanlıurfalı olan Bilge Hanım, Mersin’de yaşamaktadır.

Bilge Hanım, “Temizlik konusunda çok takıntılıyım. Hele el hijyeni konusunda çok hassasım. O yüzden temizlik benim için çok önemli. Bir de yemeklerin lezzeti önemli. Halay çekerek yemek yapacağım. Ben bu yarışma için saçlarımı bile boyadım. ” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ BİLGE’NİN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 34 puan alan Yusuf Gökkuş 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Yusuf kimdir? Yusuf Gökkuş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir