Zuhal Topal Yemekteyiz Bilgehan kimdir? Bilgehan Coşkuner kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Bilgehan kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Bilgehan Coşkuner ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Bilgehan kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın dördüncü gün yarışmacısı Bilgehan, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Bilgehan kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Bilgehan Coşkuner nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Naim Akman, Simge Karakoç, Nuray Aruz Tayfur, Bilgehan Coşkuner, Suzan Öztürk oldu.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 31 puan alan yarışmacı Gioacchino Bey 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Gioacchino kimdir? Gioacchino Dell’aquila nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ BİLGEHAN KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Bilgehan kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Bilgehan Bey’i merak ediyor. Bilge han Bey 33 yaşındadır. Aslen Aksaraylı olup, İstanbul Ataşehir’de yaşamaktadır. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Bilgehan bey evlidir ve 1 çocuğu bulunmaktadır.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ BİLGEHAN’IN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 109. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir