Zuhal Topal Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Ergül kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Filiz Ergül iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Filiz Ergül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Filiz Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Filiz kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın dördüncü gün yarışmacısı Filiz, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Filiz kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Filiz Ergül nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Mülkiye Bahşi, Yusuf Gökkuş, Hilal Bölüm, Filiz Ergül ve Erdem Direk oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ FİLİZ KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Filiz kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Filiz Hanım’ı merak ediyor. Filiz Ergül 34 yaşındadır. Aslen Amasyalı olup, İstanbul Sancaktepe’de oturmaktadır. 14 yıldır ev hanımı olduğunu ancak son iki senedir ise aktif olarak çalıştığını belirtmiştir. Pastacılık üzerine sertifikası bulunmaktadır.

Filiz Hanım, “Ben pastacı çırağı eğitimi aldım. Sürekli ‘beni kıskanıyorsunuz’ diyen yarışmacı arkadaşları tasvip etmiyorum ve kabul etmiyorum. Kendi günümde eğer böyle bir şey ile karşılaşırsam, tatlı bir dille uyararak önünü keserim. Yemeklerden çok iyi anlarım. Bu yarışmayı kazanacağım. ” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ FİLİZ’İN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 39 puan alan Hava Hanım 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Hava kimdir? Hava Kasım kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 154. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir