Zuhal Topal Yemekteyiz Mehmet kimdir? Mehmet Ali Çelebi kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Mehmet kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Ali Çelebi ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Mehmet kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın beşinci gün yarışmacısı Mehmet, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Mehmet kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Mehmet Ali Çelebi nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Gülnaz Turayeva, Sevdiye Becce Şatıroğlu, Emrah Burak, Nesli Nur Nar ve Mehmet Ali Çelebi oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MEHMET KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Mehmet kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Mehmet Bey’i merak ediyor. Mehmet Ali Çelebi aşçıdır. Özel bir üniversiteden gastronomi ve mutfak sanatları mezunudur. (Devamı gelecek)

Mehmet Bey kendisini tanıtırken doğru eleştiriyi kabul ettiğini ancak haksız eleştiriye karşı kendisini savunacağını belirterek, “Türk mutfağı, dünya mutfağı, genel olarak bunlara hakimim. O yüzden bu hafta yarışmacılardan özellikle sunum bakımından güzel tabaklar bekliyorum. Yemeklerin teknikleri hakkında kendilerine sorularım olacak. Hangi pişirme tekniğiyle pişirmiş, hangi malzemeleri kullanmış gibi sorularım olacak kendilerine. Hedefimde önce Türkiye’de tanınan, daha sonra dünyada tanınan bir aşçı olmak” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MEHMET’İN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 43 puan alan Ayfer Hanım 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Ayfer kimdir? Ayfer Ustaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 135. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir