Zuhal Topal Yemekteyiz Ayfer kimdir? Ayfer Ustaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Ayfer kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Ayfer Ustaoğlu ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Ayfer kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın beşinci gün yarışmacısı Ayfer, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Ayfer kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Ayfer Ustaoğlu nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Ecenur Hüner, Ebru Akdağ, Emral Dil, Uğur Erdönmez, Ayfer Ustaoğlu oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ AYFER KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ayfer kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Ayfer Hanım’ı merak ediyor. Ayfer Ustaoğlu 30 yaşındadır ve 10 yıllık evlidir. Aslen Sivaslı olan Ayfer Hanım’ın 3 ve 7 yaşlarında iki tane kız çocuğu bulunmaktadır. Ev hanımı olan Ayfer Hanım, modelistlik kursuna gitmektedir.

Ayfer Hanım, “Kendi günü geçtikten sonra otomatik değişen yarışmacılardan hoşlanmıyorum. İnsanlar objektif olmalı. Adaletli olsun herkes, çok önemli. Kimse kimsenin hakkına girmesin.” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ AYFER’İN MENÜSÜ

  • Bol Vitaminli Kremalı Sebze Çorbası
  • El Açması Boşnak Mantısı
  • Çökertme Kebabı
  • Mevsim Salatası
  • Kıbrıs Tatlısı

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 29 puan alan yarışmalar Serdar Bey ve Hatice Hanım 15.000 TL ödülü paylaştılar.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Serdar kimdir? Serdar Karakoç kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Hatice kimdir? Hatice Bilman kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 130. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir