Zuhal Topal Yemekteyiz Nesli kimdir? Nesli Nur Nar kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Nesli kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Nesli Nur Nar ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Nesli kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın dördüncü gün yarışmacısı Nesli, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Nesli kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Nesli Nur Nar nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Gülnaz Turayeva, Sevdiye Becce Şatıroğlu, Emrah Burak, Nesli Nur Nar ve Mehmet Ali Çelebi oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NESLİ KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Nesli kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Nesli Hanım’ı merak ediyor. Nesli Nur Nar 26 yaşındadır ve muhasebecidir. Aslen Bileciklidir. (Devamı gelecek)

Nesli Hanım kendisini tanıtırken, “Eğlenceli bir karakterim, pozitifim, aynı zamanda agresifim. Küçük bir olayda hemen patlayabilirim. Kaos ve dedikoduya bayılırım. Zaten arkadaş ortamım da bundan çok muzdarip. Arkalarından konuşmaya bayılıyorum. Bu haftaki yarışmacıların benden çekeceği var röportajlarda” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NESLİ’NİN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 43 puan alan Ayfer Hanım 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Ayfer kimdir? Ayfer Ustaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 134. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir