Zuhal Topal Yemekteyiz Murat kimdir? Murat Tektaş nereli, kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Murat Tektaş iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Murat Bey hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Murat kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın beşinci gün yarışmacısı Murat, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Murat kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Murat Tektaş nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘e bu hafta katılan yarışmacılar Seda Demir, İrem İnce, Vedat Dokuzkardeş, Yıldız Aydoğdu ve Murat Tektaş oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Seda kimdir? Seda Demir nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz İrem kimdir? İrem İnce nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Yıldız kimdir? Yıldız Aydoğdu nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Vedat kimdir? Vedat Dokuzkardeş nereli, kaç yaşında?

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 34 puan alan Meryem Sever Aynacı 50 bin TL ödülün sahibi oldu.

zuhal topal yemekteyiz murat tektaş kimdir

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MURAT TEKTAŞ KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Murat kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Murat Bey’i merak ediyor. Murat Tektaş kuafördür. Murat Bey evli olup, eşinin yemekleri bile zor beğendiğini belirtmiştir.

Murat Bey kendisini tanıtırken sarımsaktan nefret ettiğini dile getirerek, “Bu yarışmayla ilgili söz verdim kendime, sarımsağı yarışma için ilk defa yiyeceğim. Kendim de menümde sarımsak kullanacağım ama menüme uygun olduğu için. Normal şartlarda yemiyorum. Yine söylüyorum, ön yargım yok, sarımsaklı birşey çıkarsa yiyeceğim. Hayatımda ilk defa maydanoz, sarımsak ve dere otu yiyeceğim.” ifadelerini kullanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir