Zuhal Topal Yemekteyiz Murat kimdir? Murat Uzan nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Murat Bey izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Murat Uzan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

Zuhal Topal Yemekteyiz Murat kimdir? Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasındaki Murat Uzan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Murat Uzan izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz Murat bey hakkında ayrıntılı bilgiler…

GEÇEN HAFTANIN KAZANANI

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 24-28 Ocak 2022 tarihli hafta finalinde toplam 36 puan alan yarışmacı Deniz Çelik 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

TIKLAYINIZ >> Zuhal Topal Yemekteyiz Deniz kimdir? Sinan Deniz Çelik nereli, kaç yaşında?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MURAT KİMDİR?

Zuhal Topal Yemekteyiz Murat, yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Haftanın üçüncü yarışmacısı olan Murat bey 40 yaşındadır. İstanbul Ümraniye’de oturmaktadır ve 20 yıldır emlak işiyle uğraşmaktadır. 15 yıllık evli olduğu eşiyle 2 yıl önce boşanan Murat beyin, 8 ve 12 yaşlarında 2 erkek çocuğu bulunmaktadır.

Kendisini Arap atına benzeten Murat bey şunları dile getiriyor:

“Ben aslında çok eğlenceli biriyimdir. Televizyonda ciddi görünebilirim ancak arkadaşlarım çok komik bulurlar. Karakteri düzgün ve merhametli bir insanımdır. Zaten hayatımda ne kaybettiysem, merhametimden kaybettim.

Hiç göstermediğim bir tarafım ise haksızlığa karşı asla tahammülüm yoktur. Yarışmada yemeğimi yaptığım halde haksız bir eleştiri yapılırsa, o yarışmacıyı evden kovarım.

Ben çok patavatsız bir insanım ama yerinde. Kalbimde düşündüğüm beynime vuruyor. Beynimden tak, ağzımdan çıkıyor ama kalp kırmaz merak etmeyin. Bu yarışmayı kazanırsam 5 yıldızlı otele gidip tatil yapmak istiyorum.”

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MURAT BEY’İN MENÜSÜ

  • Cennet çorbası
  • Soslu patates mantısı
  • Soslu patlıcan balığı
  • Buğu kebabı
  • Mor lahanalı mısırlı göbek salata
  • Kar beyazı cevizli tatlı

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 103. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir