Zuhal Topal Yemekteyiz Ozan kimdir? Ozan Pelit kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Ozan Pelit iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ozan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ozan Bey hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Ozan kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın üçüncü gün yarışmacısı Ozan, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Ozan kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Ozan Pelit nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları Neslihan Şengül, Yavuz Balcı, Ozan Pelit, Suna Bozdoğan ve Işık Başboğa oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ OZAN KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ozan kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Ozan Bey’i merak ediyor. Ozan Pelit 28 yaşındadır ve muhasebecidir. Ozan Bey aslen Sivaslıdır.

Ozan Bey çok çabuk sinirlendiğini ve rakiplerin çok iyi olması gerektiğini belirterek, “Boş konuşan tipler çıkarlarsa beni anında sinirlendirebilir. Normalde sakin bir yapıdayım ancak dediğim gibi hem boş hem de eli iş tutmayan birisi karşıma çıkarsa beni gerçekten sinirlendirir. Elimden de çekeceği vardır” ifadelerini kullanmıştır.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 36 puan alan Muhammet Gök 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Muhammet kimdir? Muhammet Gök kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir