Zuhal Topal Yemekteyiz Serdar kimdir? Serdar Karakoç kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Serdar kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Serdar Karakoç ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Serdar kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın birinci gün yarışmacısı Serdar, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Serdar kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Serdar Karakoç nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Serdar Karakoç, Esmehan Gökçe Öztekin, Gülderen Kara, Hatice Bilman, Seda Meral oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ SERDAR KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Serdar kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Serdar Bey’i merak ediyor. Serdar Karakoç 23 yaşındadır ve dizi setlerinde makyaj asistanlığı yapmaktadır. Yarışmaya İstanbul Sancaktepe’den katılan Serdar Bey aslen Kahramanmaraşlıdır. Özel bir üniversitede Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünde okumaktadır. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya katılan Simge Karakoç ile kuzendir.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Simge kimdir? Simge Karakoç kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Serdar Bey kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullanmaktadır: “Geçen haftalarda yarışan ve 3 dakikada çiğ köfte yapan Simge’nin kuzeniyim. Annem yıllar önce bir eğitim almıştı. Sonra kansere yakalanınca bırakmak zorunda kalmıştı. Onun yerine ben devam ettim. Hem efekt hem de kozmetik makyaj eğitimi aldım. Gelecekte kendimi televizyonda görmek istiyorum. Kamera arkasında değil de kamera önünde. Aslında burayı bir aracı olarak kullanıyorum diyebilirim. Hak yiyen tipler çıkarsa ben de onların hakkını yiyeceğim. Ben çok iddialıyım, bu yarışmayı kesin kazanacağımı düşünüyorum. Kuzenimin alamadığı birinciliği almaya geldim buraya.”

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ SERDAR’IN MENÜSÜ

  • Sütlü Kabak Çorbası
  • El Açması Ispanaklı Peynirli Yarım Ay Böreği
  • Dana Rosto Köfte
  • Patates Püresi
  • Yoğurtlu Havuç ve Pancar Salatası
  • Deniz Kızlı Minik Köstebek Pasta

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 28 puan alan yarışmacı Bedriye Hanım 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Bedriye kimdir? Bedriye Akçay kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 121. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir