Zuhal Topal Yemekteyiz Simge kimdir? Simge Karakoç kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Simge kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Simge Karakoç ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Simge kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın ikinci gün yarışmacısı Simge, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Simge kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Simge Karakoç nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Naim Akman, Simge Karakoç, Nuray Aruz Tayfur, Bilgehan Coşkuner, Suzan Öztürk oldu.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 31 puan alan yarışmacı Gioacchino Bey 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Gioacchino kimdir? Gioacchino Dell’aquila nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ SİMGE KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Simge kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Simge Hanımı merak ediyor. Simge Hanım 23 yaşında olup, nişanlıdır ve bu yıl evlenecektir. İstanbul’da yaşayan Simge Hanım, aslen Kahramanmaraş Elbistanlıdır. Meslek olarak hem satış danışmanlığı hem de güzellik uzmanlığı yapmaktadır.

Zuhal Topal Yemekteyiz Simge Hanım kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullanmaktadır:

“Çok inatçı ve damarına basıldığında kendini gösterebilen bir karakterim. Domates yediğimde vücudumun farklı yerleri kabararak şişiyor, o yüzden domates yemiyorum.

Güzel yemek yaparım ancak evde annem yaptığından dolayı çok fırsatım olmaz. Akşam işten geç geldiğim için yemeklerim önüme hazır gelir. Evlenince eşimden de aynısını bekleyeceğim.

Strateji yapan yarışmacılardan hiç hoşlanmıyorum. 15 bin TL ödülün asıl sahibi burada.”

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ SİMGE’NİN MENÜSÜ

  • Közlenmiş kırmızı biber çorbası
  • Fındıklı lahmacun
  • Etsiz çiğ köfte
  • Adana kebap
  • Meyhane pilavı
  • Sumaklı soğan salatası
  • El açması lavaş
  • Yoğurtlu mor lahana salatası
  • Cuplarda orman meyveli pasta

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 107. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir