Zuhal Topal Yemekteyiz Suna kimdir? Suna Bozdoğan kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Suna Bozdoğan iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Suna Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Suna kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın dördüncü gün yarışmacısı Suna, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Suna kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Suna Bozdoğan nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları Neslihan Şengül, Yavuz Balcı, Ozan Pelit, Suna Bozdoğan ve Işık Başboğa oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ SUNA KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Suna kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Suna Hanım’ı merak ediyor. Suna Bozdoğan hem terzi hem de tuhafiyecilik yapmaktadır. Suna Hanım 17 yıllık olup, eşinin ise restoranı vardır.

Suna Hanım kendisini naif birisi olarak tanımlarken “Böyle her şeye kulp takan tipler gelirse, gerçekten hakkıyla ortaya çıkan bir menüye kulp bulursa buna karşıyım. Lezzeti güzelse ve puan verilmezse buna da karşıyım. Bence lezzetli olan, damak tadı güzel olan, menüsü ve masası hazır bir şekilde gelen bir yarışmacının hakkının verilmesi taraftarıyım” ifadelerini kullanmıştır.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 36 puan alan Muhammet Gök 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Muhammet kimdir? Muhammet Gök kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir