Zuhal Topal Yemekteyiz Suzan kimdir? Suzan Öztürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Suzan kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Suzan Öztürk ne iş yapıyor? İşte detaylar...

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Suzan kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın beşinci gün yarışmacısı Suzan, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Suzan kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Suzan Öztürk nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Naim Akman, Simge Karakoç, Nuray Aruz Tayfur, Bilgehan Coşkuner, Suzan Öztürk oldu.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 31 puan alan yarışmacı Gioacchino Bey 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Gioacchino kimdir? Gioacchino Dell’aquila nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ SUZAN KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Suzan kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Suzan Hanım’ı merak ediyor. Aslen Bingollü olan Suzan Hanım, İstanbul Çekmeköy’de yaşamaktadır. Evli olan Suzan hanımın 4 çocuğu bulunmaktadır. Kendisine ait butikte çalışmaktadır. Başak burcudur.

Başkasının evinde kolay kolay yemek yiyemediğini, ojeli tırnaklarla veya eldivensiz çalışılmasını kabul edemeyeceğini belirtmiştir.

Devamı gelecek…

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ SUZAN’IN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 110. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir