En Hamarat Benim Gülten kimdir? Gülten Süt nereli, kaç yaşında?

Fox TV'deki En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Gülten izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Gülten Süt kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

En Hamarat Benim Gülten kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Mihri hanım yerine yarışmaya dahil olan Gülten Süt kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Gülten Süt izleyiciler tarafından merak edildi. İşte En Hamarat Benim Gülten hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

15 BİN TL BÜYÜK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim her hafta içi Fox TV’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu “En Hamarat Benim” yarışmasında her hafta birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösteriyor.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra ise iş mutfakta hünerleri sergilemeye geliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer yemek saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

2022’deki Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının ilk yarışmasında, 3-7 Ocak haftasında 15 bin TL’lik büyük ödülü 24 puan ile kazanan Onur Gulomjon Sattarov oldu.

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Onur kimdir? Onur Gulomjon Sattarov nereli, kaç yaşında?

EN HAMARAT BENİM GÜLTEN KİMDİR?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim Gülten, yarışmaya sonradan katılması ve heyecanlı davranışlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Gülten hanım 54 yaşındadır ve ev hanımıdır. 34 senelik evli olan ve 4 çocuğunu da üniversite okutan Gülten hanım aslen Ardahanlıdır.

Gülten hanım, eve gelen misafirlerin önce çoraplarının altına baktığını, bir de giderken tekrar kontrol ettiğini belirterek, eğer aynı temizlikle gidiyorsa mutlu olduğunu dile getiriyor. Kızlarına bile yemek tarifi veremediğini, hepsinin kafasının içinde olduğunu ve çok lezzetli yemek yaptığını söyleyerek iddiasını ortaya koyuyor. Yemeklerle alakalı bütün püf noktaları bildiğini ve kimsenin bir şey yutturamayacağının altını çiziyor.

Mihri hanım, rahatsızlığı sebebiyle kendi yarışacağı gün yarışmadan çekilmiştir. Mihri hanım yerine dördüncü gün yarışmacısı olarak Gülten hanım yarışmaya dahil olmuştur.

KADİR EZİLDİ İLE EN HAMARAT BENİM 109. BÖLÜM FRAGMANI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir