En Hamarat Benim Rabia kimdir? Rabia Kulak kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Fox TV'deki En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Rabia izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Rabia kimdir? Rabia Kulak kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar...

featured

‘En Hamarat Benim Rabia kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV‘de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim yarışmasının ilk gün yarışmacısı Rabia Kulak, yorumları ve tavırlarıyla ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Rabia kimdir? Rabia Kulak kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor? Tüm ayrıntılar haberimizde…

EN HAMARAT BENİM RABİA KİMDİR?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programında haftanın ilk ev sahibi olan Rabia Kulak yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Rabia hanım 33 yaşındadır ve müşteri temsilcisidir. Aslen Gümüşhaneli olan Rabia hanım, 1 yıllık evlidir.

En Hamarat Benim Rabia kimdir?

Rabia hanım kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullanıyor:

“Temizliğe çok dikkat ederim. Yerde toz ve saç kılı olmamasına çok dikkat ederim. Akşam yatarken evi toparlayıp yatarım. Çok hamaratımdır. 2 çeşit malzeme ile bir sürü yemek çıkarabilirim. Yemekte çok iddialıyım. El lezzetime çok güveniyorum. Ağız tadıma güveniyorum, gurme gibiyim.”

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının 24-28 Ocak haftasında 15 bin TL’lik büyük ödülü kazanan yarışmacı toplam 22 puan alan Gülten Demir oldu.

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Gülten kimdir? Gülten Demir nereli, kaç yaşında?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir