En Hamarat Benim Shamim kimdir? Shamim Khalillou kaç yaşında, nereli?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Shamim Khalillou yorumlarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Shamim Khalillou kimdir? En Hamarat Benim Shamim kaç yaşında, nereli? İşte Shamim Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘En Hamarat Benim Shamim kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Shamim Khalillou, yorumlarıyla ekran başındaki izleyiciler tarafından çok merak edildi. Peki En Hamarat Benim Shamim kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Shamim kaç yaşında, nereli? İşte tüm ayrıntılar..

Fox TV ekranlarında her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim‘in bu haftaki yarışmacıları; Evrim Özmen, Emre Altın, Shamim Khalillou, Hayriye Güven, Songül Pınargözü oldu.

EN HAMARAT BENİM SHAMİM KİMDİR?

En Hamarat Benim yarışmacısı Shamim yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Haftanın dördüncü yarışmacısı olan Shamim Hanım 19 yaşındadır ve İstanbul Üniversitesi’nde Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde öğrencidir. Aynı zamanda protez tırnak uzmanıdır. Shamim Hanım aslen İranlıdır ve Türkiye’de ekranlarında birçok kez izleyicinin karşısına çıkmıştır. Ferit Aktuğ’un sunduğu Şans Kapıyı Çalınca, Kerem Alışık’ın sunduğu Seneye Bu Zamanlar ve Ufuk Özkan’ın sunduğu Star Market yarışmalarında boy gösterdi. Ayrıca Arıza ve Eşkıya dizisi ile birlikte EXXEN’de yayınlanan Rolkes’in 1. bölümünde rol almıştır.

Shamim Khalillou kendisini tanıtırken, “Evin dağınık olmasını hiç sevmem böyle hep ortalığı toparlarım bir yerde toz görürsem hemen alırım ev her zaman temizdir. İran yemeklerinde iddialıyım kendime çok güveniyorum çünkü çocukluğumdan beri yapıyorum ve herkes el lezzetime çok güveniyor bende çok güveniyorum o yüzden bu yarışmadayım. 19 yaşındayım ama ne kadar hamarat olduğumu herkes görecek” ifadelerini kullanmıştır.

Shamim Khalillou instagram hesabını @shamimkhalillou adresinden takip edebilirsiniz.

EN HAMARAT BENİM SHAMİM YEMEK MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’de geçen hafta 15 bin TL’lik büyük ödülü, 25 puan alarak kazanan Kaan Bey oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Kaan kimdir? Kaan Dursun kaç yaşında, nereli?

EN HAMARAT BENİM 152. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Evde çektiğim fotoğrafımı kaldırır mısınız. Aksi takdirde hukuksal yollara başvuracağım.

    Cevapla