En Hamarat Benim Zeynep kimdir? Zeynep Hoşgör kaç yaşında, nereli?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Zeynep Hoşgör yorumlarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Zeynep Hoşgör kimdir? En Hamarat Benim Zeynep kaç yaşında, nereli? İşte Zeynep Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘En Hamarat Benim Zeynep kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Zeynep Hoşgör, yorumlarıyla ekran başındaki izleyiciler tarafından çok merak edildi. Peki En Hamarat Benim Zeynep kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Zeynep kaç yaşında, nereli? İşte tüm ayrıntılar..

Fox TV ekranlarında her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim‘in bu haftaki yarışmacıları; Betül Aslantaş, Sevilay İncedere, Recep Uçar, Fatma Akışoğlu ve Zeynep Hoşgör oldu.

EN HAMARAT BENİM ZEYNEP KİMDİR?

En Hamarat Benim yarışmacısı Zeynep yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Haftanın son yarışmacısı olan Zeynep Hoşgör 52 yaşındadır ve ev hanımıdır. Aslen Bartınlı olan Zeynep Hanım, 36 yıllık evli olup, 3 kızı ve 4 torunu bulunmaktadır.

Zeynep Hoşgör kendisini tanıtırken, “Hamaratlığımı, titizliğimi Türkiye gördü. Bir kez daha göstermek için Best Of’tayım. Mutfakta becerikliyimdir. Renkli bir kadınım. O yüzden en güzel sunumları ben yapacağım. Best Of’ta olmak, en iyilerin en iyisi olmak için geldim” ifadelerini kullanmıştır.

EN HAMARAT BENİM ZEYNEP YEMEK MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’de geçen haftanın finalinde aynı puanı alan yarışmalar Hayriye Hanım ve Emre Bey 15.000 TL ödülü paylaştılar.

thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Hayriye kimdir? Hayriye Güven kaç yaşında, nereli?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Emre kimdir? Emre Altın kaç yaşında, nereli?

EN HAMARAT BENİM 160. BÖLÜM BEST OF İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir